párky a klobásy

Gombasecká klobása

EKP: 630422 | Hmotnost: cca 230 g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: VB| Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

gombasecká klobása

EKP: 30441 | Hmotnost: cca 1,8kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

čardáš klobáska

EKP: 34941 | Hmotnost: cca 1,7kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

budapešťská klobása

EKP: 30241 | Hmotnost: cca 1,7kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

bratislavská klobása

EKP: 31228 | Hmotnost: 1,2 kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

libové párky

EKP: 60043 | Hmotnost: 1 kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

libové párky

EKP: 60687 | Hmotnost: 2 kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

vídeňské párky

EKP: 60648; 60675; 60045; 60648 | Hmotnost: cca 2 kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

studentské párky

EKP: 60548; 60578 | Hmotnost: cca 1,5kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

debrecínské párky

EKP: 61572 | Hmotnost: cca 2 kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

Spišské párky

EKP: 64448 | Hmotnost: cca 1,5 kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

slovenský točený salám

EKP: 62143 | Hmotnost: cca 1,7kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

Koktejlové párečky

EKP: 63085 | Hmotnost: cca 1 kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

holandské párky se sýrem

EKP: 62585 | Hmotnost: 2 kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

jemné párky

EKP: 64147| Hmotnost: 1,8 kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.