párky a klobásy
Gombasecká klobása
EKP: 630422 | Hmotnost: cca 230 g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: VB| Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
gombasecká klobása
EKP: 30441 | Hmotnost: cca 1,8kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
čardáš klobáska
EKP: 34941 | Hmotnost: cca 1,7kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
budapešťská klobása
EKP: 30241 | Hmotnost: cca 1,7kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
bratislavská klobása
EKP: 31228 | Hmotnost: 1,2 kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
libové párky
EKP: 60043 | Hmotnost: 1 kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
libové párky
EKP: 60687 | Hmotnost: 2 kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
vídeňské párky
EKP: 60648; 60675; 60045; 60648 | Hmotnost: cca 2 kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
studentské párky
EKP: 60548; 60578 | Hmotnost: cca 1,5kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
debrecínské párky
EKP: 61572 | Hmotnost: cca 2 kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
Spišské párky
EKP: 64448 | Hmotnost: cca 1,5 kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
slovenský točený salám
EKP: 62143 | Hmotnost: cca 1,7kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
Koktejlové párečky
EKP: 63085 | Hmotnost: cca 1 kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
holandské párky se sýrem
EKP: 62585 | Hmotnost: 2 kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
jemné párky
EKP: 64147| Hmotnost: 1,8 kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C