zabijačka
jelítka přetáčená
EKP: 25087 | Hmotnost: 380 g | Trvanlivost: 10 dní
Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
jaternice přetáčené
EKP: 25082| Hmotnost: 380g | Trvanlivost: 10 dní
Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
jelítka špejlovaná
EKP: 25008 | Hmotnost: cca 1,2 kg | Trvanlivost: 10 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
jelítka přetáčená
EKP: 25016 | Hmotnost: cca 1,2 kg | Trvanlivost: 10 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
jaternice přetáčené
EKP: 25020 | Hmotnost: cca 1,2kg | Trvanlivost: 10 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
jaternicový prejt
EKP: 25021 | Hmotnost: 500g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
jelítkový prejt
EKP: 25018 | Hmotnost: 500 g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
lahůdková tlačenka
EKP: 25106 | Hmotnost: cca 3 kg| Trvanlivost: 21 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
zabijačková polévka
EKP: 62059 | Hmotnost: 500g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
dršťková polévka
EKP: 62093 | Hmotnost: 500g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
vinná klobása
EKP: 62094 | Hmotnost: 600 g | Trvanlivost: 7 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
zabijačkový guláš
EKP: 62056 | Hmotnost: 500g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: tech.obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
jaternice špejlovaná
EKP: 25079 | Hmotnost: cca 1,2 kg | Trvanlivost: 10 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
lahůdková tlačenka
EKP: 25105 | Hmotnost: 400 g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
vinná klobása balená
EKP: 62041 | Hmotnost: cca 1 kg | Trvanlivost: 7 dní
Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
terina s játry
EKP: 25103 | Hmotnost: cca 900 g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
řeznická tlačenka
EKP: 25093 | Hmotnost: 400 g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
řeznická tlačenka
EKP: 25095 | Hmotnost: cca 3 kg | Trvanlivost: 21 dní
Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
paštika s cibulkou
EKP: 25100 | Hmotnost: 200 g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
paštika s cibulkou
EKP: 25101 | Hmotnost: cca 800 g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
terina s játry
EKP: 25102 | Hmotnost: 220 g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
řeznická tlačenka
EKP: 25107 | Hmotnost: 500 g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
ovarové koleno
EKP: 25110 | Hmotnost: 800 g | Trvanlivost: 21 dní
Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
Jaternice špejlovaná
EKP: 25108 | Hmotnost: 380 g | Trvanlivost: 10 dní
Balení: VBl | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C
jelítka špejlovaná
EKP: 25109 | Hmotnost: 380 g | Trvanlivost: 10 dní
Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C