zabijačka

jelítka přetáčená

EKP: 25087 | Hmotnost: 380 g | Trvanlivost: 10 dní

Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

jaternice přetáčené

EKP: 25082| Hmotnost: 380g | Trvanlivost: 10 dní

Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

jelítka špejlovaná

EKP: 25008 | Hmotnost: cca 1,2 kg | Trvanlivost: 10 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

jelítka přetáčená

EKP: 25016 | Hmotnost: cca 1,2 kg | Trvanlivost: 10 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

jaternice přetáčené

EKP: 25020 | Hmotnost: cca 1,2kg | Trvanlivost: 10 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

jaternicový prejt

EKP: 25021 | Hmotnost: 500g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

jelítkový prejt

EKP: 25018 | Hmotnost: 500 g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

lahůdková tlačenka

EKP: 25106 | Hmotnost: cca 3 kg| Trvanlivost: 21 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

zabijačková polévka

EKP: 62059 | Hmotnost: 500g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

dršťková polévka

EKP: 62093 | Hmotnost: 500g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

vinná klobása

EKP: 62094 | Hmotnost: 600 g | Trvanlivost: 7 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

zabijačkový guláš

EKP: 62056 | Hmotnost: 500g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: tech.obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

jaternice špejlovaná

EKP: 25079 | Hmotnost: cca 1,2 kg | Trvanlivost: 10 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

lahůdková tlačenka

EKP: 25105 | Hmotnost: 400 g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

vinná klobása balená

EKP: 62041 | Hmotnost: cca 1 kg | Trvanlivost: 7 dní

Balení: OA | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

terina s játry

EKP: 25103 | Hmotnost: cca 900 g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

řeznická tlačenka

EKP: 25093 | Hmotnost: 400 g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

řeznická tlačenka

EKP: 25095 | Hmotnost: cca 3 kg | Trvanlivost: 21 dní

Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

paštika s cibulkou

EKP: 25100 | Hmotnost: 200 g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

paštika s cibulkou

EKP: 25101 | Hmotnost: cca 800 g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

terina s játry

EKP: 25102 | Hmotnost: 220 g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: tech. obal | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

řeznická tlačenka

EKP: 25107 | Hmotnost: 500 g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

ovarové koleno

EKP: 25110 | Hmotnost: 800 g | Trvanlivost: 21 dní

Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

Jaternice špejlovaná

EKP: 25108 | Hmotnost: 380 g | Trvanlivost: 10 dní

Balení: VBl | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

jelítka špejlovaná

EKP: 25109 | Hmotnost: 380 g | Trvanlivost: 10 dní

Balení: VB | Doporučená skladovací teplota: 0 až +5°C

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.